Zvjezdana Laste Carraro

  plesna izvedba/nastup CORPO SCOPERTO
  Zvjezdana Laste Carraro rođena je 1980. u Osijeku gdje, po završetku Osnovne glazbene škole Franje Kuhača na odjelu za klasični i suvremeni ples, postaje članom plesnog ansambla HNK 1996.-2003. Nakon kraćeg vremena postaje solista i osobni asistent voditelja plesnog ansambla HNK u Osijeku, te ostvaruje suradnju s različitim poznatim koreografima.

  Kao zaposlenik u Centru za odgoj i obrazovanje Ivan Štark počinje se kretati u smjeru onoga što se kasnije upoznaje kao DanceAbility, tehnika plesa koju prakticiraju osobe s različitim sposobnostima. 
  Namjenjena je svima da se nađu i plešu zajedno, bez obzira na njihove sposobnosti, invalidnosti i iskustva. Improvizacija je smjer kojim se razvija ova vrsta plesa: ne postoji već predviđeni fiksni broj niti postavljena koreografija, već svaki plesač sam ili u interakciji s drugima razvija svoj plesni jezik, svaki put drugačiji, kroz seriju rješenja, personaliziranih na slobodan spontan način, uz glazbu ili bez nje.

  Medijski pokrovitelji - 2019.

  Udruga za rad s mladima Breza
  L. Jagera 12, 31000 Osijek
  tel/fax: +385 31 272 583, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  www.breza.hr

  Partneri, sponzori, donatori - 2019.

  © 2004 - 2017 Udruga za rad s mladima Breza