Mayumi Kamei i Wakana Takahashi

  Mayumi Kamei (lijevo) i Wakana Takahashi (desno) vodit će radionicu Japansko pismo i ples/ radionica učenja pisanja japanskih slova i japanskih plesova koja je namijenjena uzrastu od 7 godina nadalje.
  Mayumi je rođena u Tokyu, gdje je započela svoje glazbeno obrazovanje te na „Chiba University“ diplomirala glazbenu pedagogiju. Dolaskom u Hrvatsku upisuje i završava magisterij iz solo-pjevanja na Visokoj školi za glazbenu umjetnost „Ino Mirković“ u Lovranu, u klasi prof.Olge Šober gdje je u razdoblju od 2000. do 2004. godine radila kao asistent i profesor solo-pjevanja. Održala je brojne koncerte diljem Japana, Brazila, Njemačke, Irske, Slovenije i Hrvatske, te je pjevala na Milenijskom koncertu UN-a u New Yorku. Dobitnica je nekoliko prestižnih nagrada.
  Wakana Takahashi rođena je u Sendaiu (Japan), a trenutno živi i radi u Rijeci. Već u ranom djetinjstvu uči osnove glasovira u glazbenom centru za djecu “Yamaha”, a u Hrvatskoj 2002. upisuje se na studij Visoke škole za glazbenu umjetnost “Ivo Mirković” u Lovranu. Godine 2004. prelazi na Muzičku akademiju u Zagrebu koju i završila i gdje se trenutno usavršava. Sudjelovala je na mnogobrojnim koncertima diljem Hrvatske, Japana i u Austriji, a dobitnica je i nekoliko nagrada.
  Mayumi I Wakana će voditi radionicu Japanski ples i pismo gdje ce poučavati djecu japanskom tradicionalnom plesu te pismu. Radionica je namijenjena svim uzrastima.

  Medijski pokrovitelji - 2019.

  Udruga za rad s mladima Breza
  L. Jagera 12, 31000 Osijek
  tel/fax: +385 31 272 583, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  www.breza.hr

  Partneri, sponzori, donatori - 2019.

  © 2004 - 2017 Udruga za rad s mladima Breza