Maša Kagao Knez

  Za vrijeme osnovne i srednje škole školovala se kod različitih plesnih pedagoga u plesnom studiju Intakt, Plesnom centru Ljubljana i u Plesnom Teatru Ljubljana te redovito sudjelovala na radionicama kazališta i plesa u Sloveniji i inozemstvu. Velik utječaj na njezin plesni put imala je njezina mama, balerina i koreografkinja Jasna Knez, jer je s njom nastupala te upoznavala ples i kazalište već od svoje šeste godine.
  U Burkini Faso (Zapadna Afrika) domovini svog oca, je bolje upoznala tradicionalne afričke plesove. Posvetila istraživanju i prije svega povezivanju dviju kultura, afričkog i suvremenog plesa i kroz to traženju svog plesnog izraza.
  Završila je školu za afričke plesove Arta Scene- Centre Momboye u Parizu. Uvijek je nasmijana i spremna raditi s onima od 6 do 66.
  Maša će voditi radionicu Africki ples-Dalmatinski antistres gdje ce polaznici moći zaplesati u veselom afričkom ritmu. Radionica je namijenjena uzrastu od 12 godina na dalje.

  Medijski pokrovitelji - 2019.

  Udruga za rad s mladima Breza
  L. Jagera 12, 31000 Osijek
  tel/fax: +385 31 272 583, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  www.breza.hr

  Partneri, sponzori, donatori - 2019.

  © 2004 - 2017 Udruga za rad s mladima Breza