Društvo Naša Djeca

  Ela Vilupek
  Ela je od znatiželjne i vesele djevojčice izrasla u odgovornu, ali ne manje veselu osobu. Danas radi s djecom u Dječjem domu Klasje i predsjednica je Društva Naša djeca grada Osijeka, a sudjelovala je na mnogim domaćim i međunarodnim projektima za djecu. Ela najviše voli kupovati cipele i jesti tamnu čokoladu!

  Mirta Faktor
  Mirta opisuje svoju fotografiju ovim riječima: „Ovo sam ja, Mirta Faktor, u danima bezbrižnosti i sreće, u danima lagodnoga života kada još nisam bila svjesna svoga postojanja.U mojim očima možete uočiti ljubav prema djeci koju ostvarujem radeći već šest godina u školi. Sve drugo što ne vidite na fotografiji, a željeli biste o meni znati, ispričat ću vam na radionici Zemlje bez granica!“

  Ljiljana Jurčić
  Ljiljana Jurčić je od malih nogu znatiželjna, kreativna, voli istraživati i maštati. Svoje vještine i znanja Ljiljana će vam, zajedno sa svojim kolegicama Mirtom i Elom, prenjeti na radionici “Osječko cvijeće prijatelji grada na livadi koja nastaje sada“.

  Medijski pokrovitelji - 2019.

  Udruga za rad s mladima Breza
  L. Jagera 12, 31000 Osijek
  tel/fax: +385 31 272 583, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  www.breza.hr

  Partneri, sponzori, donatori - 2019.
  © 2004 - 2017 Udruga za rad s mladima Breza