Ana i Martina Mikulić

  Ana Mikulić, rođ. je 30. studenog 1989. godine. Odrasla je i školovala se u Osijeku. Trenutno je studentica 3. god. Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku. Slobodno vrijeme voli provoditi s obitelji i prijateljima u šetnji prirodom ili opuštanjem uz glazbu i film. Još kao srednjoškolka sudjelovala je u radionicama „Zemlje bez granica“ što joj je donijelo nezaboravna, lijepa i korisna iskustva. Sada se pojavljuje u ulozi u kojoj će zajedno sa sestrom Martinom voditi Dizajnersku radionicu u kojoj će djeca izrađivati unikatne šumske majice.

  Martina Mikulić, rođ. 22. studenog 1991. godine u Njemačkoj. Odrasla je u Osijeku, u kojem je završila osnovnu školu te III Gimnaziju Osijek. Tijekom srednje škole sudjelovala je u integracijskom kampu u Švicarskoj. Studentica je fizike na Odjelu za fiziku, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera Osijek. Voli kreativnost i zato se uključila u „Zemlju bez granica“ u kojoj će sa sestrom Anom voditi Dizajnersku radionicu – radionicu izrade unikatnih šumskih majica.

  Medijski pokrovitelji - 2019.

  Udruga za rad s mladima Breza
  L. Jagera 12, 31000 Osijek
  tel/fax: +385 31 272 583, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  www.breza.hr

  Partneri, sponzori, donatori - 2019.
  © 2004 - 2017 Udruga za rad s mladima Breza