Jadranka Čarapović i Sanda Zlatarić

  Jadranka je rođena u najljepšem gradu, Osijeku 1961. Učiteljica je razredne nastave u OŠ Antuna Mihanovića. Ekološki osviještena- koordinatorica međunarodne eko škole. Voli djecu, poeziju i čitanje bajki, voli se dramski izražavati sa svojim učenicima i nastavu u prirodi. Obožava boravak u prirodi, posebno zore na moru.

  Sanda je rođena 1966., još u maminom trbuhu navikla na društvo- sestra bliznakinja. Profesor je rehabilitator, radi u OŠ Antuna Mihanovića na mjestu stručni suradnik defektolog. Sklonost kreativnom izražavanju potvrđuje edukacijama: Slušni integracijski trening( glazbo- terapija), Gestalt terapija pokretom, Ples pisanja koji je imala čast učiti kod autorice metode Ragnhild A. Oussoren iz Nizozemske, redovito je radi s učenicima 1. razreda svoje škole, a sada je želi ponuditi svoj djeci našega grada. U slobodno vrijeme svira bubnjeve u grupi djembista RitmOS, a preostalo slobodno vrijeme slika.

  Medijski pokrovitelji - 2019.

  Udruga za rad s mladima Breza
  L. Jagera 12, 31000 Osijek
  tel/fax: +385 31 272 583, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  www.breza.hr

  Partneri, sponzori, donatori - 2019.
  © 2004 - 2017 Udruga za rad s mladima Breza