Martina Ćavar i Iva Šelaj

  Martina Ćavar
  Imam 26 godina, rođena sam u Osijeku. Završila sam II. gimnaziju u Osijeku, te nakon toga diplomirala na Edukacijsko rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Volim uvijek biti u pokretu, volim plesati, šivati, plivati, skijati, rolati se, crtati po zidovima, čitati, kuhati, ukrašavati predmete salvetnom tehnikom…
  Kao mala bila sam veselo i razigrano dijete koje je najviše voljelo igrati ulogu učiteljice. Sretna sam jer danas radim u Centru za odgoj i obrazovanje «Ivan Štark» u Osijeku. Tamo se nalaze najbolji učenici na svijetu, uvijek nasmijani, razigrani i puni topline i ljubavi. Zajedno provodimo lijepe trenutke, učimo, pišemo. Najviše se volimo kreativno izražavati, crtati, bojati, rezati, lijepiti, stvarati nove predmete i slike.
  Sudjelovanjem u radionici «Eko etno predmeti za maloga Zubu» imati ćete priliku doživjeti dio naše atmosfere i stvarati s nama zanimljive slike!
  Nadam se da ćete se zabavljati s nama!

  Iva Šelaj
  Rođena sam 19.03.1986. u Splitu. Živim i radim u Osijeku. Završila sam Edukacijsko rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Radim u Centru za odgoj i obrazovanje «Ivan Štark». Uživam i opuštam se čitajući knjige, najviše ljubavne romane. Izrađujem i ukrašavam predmete različitim tehnikama, a najviše me obraduje kada njima darujem dragu osobu. Volim gledati filmove, surfati, slušati glazbu i rekreirati se u vožnji biciklom.
  Pridružite se meni i mojoj kolegici u radionici Eko etno predmeti za maloga Zubu gdje ćemo se zajedno zabavljati i naučiti izrađivati nove predmete!

  © 2004 - 2019 Udruga za rad s mladima Breza