Zvonimir Glibušić, Anja Papa, Majda Milinović/DIŠEM I PJEVAM

  Zvonimir Glibušić, završio je osnovnu i srednju glazbenu školu Josip Runjanin te Ekonomsku i trgovačku školu Ivana Domca u Vinkovcima. Od 2012. godine živi u Osijeku i student je 2. godine preddiplomskog studija glazbene pedagogije na Umjetničkoj akademiji u Osijeku. Laureat je Međunarodnog pijanističkog natjecanja 2014. godine u Sremskoj Mitrovici. Trenutno je korepetitor Dječjeg zbora Osječki Zumbići i Igraonice osječkih Zumbića, Glazbene radionice mladih "Polifonija".
  Anja Papa, maturirala je u Jezičnoj gimnaziji i Glazbenoj školi Franje Kuhača u Osijeku. Ljubav prema glazbi razvija od 1998. godine u Osječkim Zumbićima, te sve do danas u Vokalnom ansamblu Brevis. Trenutno je sretna i zadovoljna studentica II.godine klavira Umjetničke akademije u Osijeku, ponosna članica djevojačkog zbora Brevis i voditeljica Dječjeg zbora Osječki Zumbići te Igraonice osječkih zumbića, GRM Polifonija.
  Majda Milinović studentica je 4. godine preddiplomskog studija Glazbena pedagogija na Umjetničkoj akademiji u Osijeku i voditeljica dječjeg zbora “Osječki zumbići” i igraonice “Osječkih zumbića”. Već u najranijoj dobi pokazuje interes za glazbu te se pridružuje dječjem zboru “Osječki zumbići”. Kako je kroz godine nastavila razvijati talent i ljubav prema glazbi, upisuje i Osnovnu glazbenu školu “Franjo Kuhač” u Osijeku. Tijekom 18 godina članstva u glazbenoj radionici mladih “Polifonija” stekla je brojna iskustva i zapažene glazbene uspjehe kao članica dječjeg zbora “Osječki zumbići”, a kasnije i vokalnog ansambla “Brevis” čija je aktivna članica i danas, a sve to pod istim, stručnim vodstvom prof. Antoanete Radočaj- Jerković.

  Medijski pokrovitelji - 2019.

  Udruga za rad s mladima Breza
  L. Jagera 12, 31000 Osijek
  tel/fax: +385 31 272 583, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  www.breza.hr

  Partneri, sponzori, donatori - 2019.
  © 2004 - 2017 Udruga za rad s mladima Breza