Udruga izviđača "Slavonski hrast", Igor Miklavčić/GIBALON

  Udruge izviđača "Slavonski hrast" Osijek djeluje punih 20 godina okupljajući djecu i mladež, surađujući s lokalnom zajednicom, pružajući mladima edukaciju o provođenju kvalitetnog i zdravog života u prirodi, afirmirajući timski rad i volonterstvo. Članstvo Udruge u Savezu izviđača Hrvatske, kao krovnoj organizaciji izviđača u RH (partner NVM-a) i Svjetskom skautskom pokretu (WOSM – partner UNICEF-a) stvara pretpostavke i omogućava ozbiljan pristup u provođenju programa, radu s mladima i obučavanje i osposobljavanje voditelja po međunarodnoj woodbage instruktorskoj licenci.
  Udruga je za svoje aktivnosti i doprinos članova u Domovinskom ratu dobila 1997. godine povelju zahvalnosti Osječko-baranjske županije.
  Igor Miklavčić rođen je kao mali i otad je stalno u izviđačima, cijeli svoj život. Zna vezati čvorove, zapaliti vatru bez šibica, podići šator, živjeti u prirodi. Voli i fiziku, pa je spojio te dvije ljubavi u ovoj radionici gdje bismo zajedno napravili veliki balone od sapunice.

  Medijski pokrovitelji - 2019.

  Udruga za rad s mladima Breza
  L. Jagera 12, 31000 Osijek
  tel/fax: +385 31 272 583, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  www.breza.hr

  Partneri, sponzori, donatori - 2019.
  © 2004 - 2017 Udruga za rad s mladima Breza