Željka Marija Zelić

  ...Zovem se Željka Marija Zelić, prijatelji me često zovu ŽeMa. Imam prekonekoliko godina i sve te godine se uglavnom igram s djecom. Još od malih nogu čuvala sam, mazila i pazila mlađu djecu, sestru, rođake, susjede, čitala im priče, učila ih crtati, pjevati, plesati... Kad su mi te noge malo narasle odvele su me do fakulteta gdje se uči kako biti teta u vrtiću. Od tada pa do danas u vrtićima opet djecu čuvam, mazim i pazim, učim i odgajam. U slobodno vrijeme, sada te moje odrasle noge, često me odvedu na razne koncerte, kazališne predstave, kreativne radionice, a u još slobodnije vrijeme kod siromašnih i bolesnih kojima pomažem kroz humanitarne akcije. (Na svim tim mojim putovanjima zadnjih 11 godina su mi se pridružile još jedne nožice, svugdje mi je vjerni suputnik i sunožnik moj sin Lovro).

  Rinalda Rusjan

  ...Rinalda Rusjan – zvukoterapeut, certificirana praktičarka Peter Hess zvučne masaže, gong terapije i „Klik“ praktičarka za primjenu zvuka zvučnih zdjela i gongova u radu sa djecom.

  „Kada sam prvi puta ugledala zvučnu zdjelu prvo me privukao njen zlatni sjaj, a čarobni nježni i harmonični zvuci zdjela za mene su otvorili vrata jednog drugog svijeta. Zvuk nas prati kroz cijeli život. Slušamo, pjevamo, plešemo, sviramo, zvuk ljude čini zdravim i sretnim. Pridružite mi se na zvučnom putovanju u daleke zemlje iz kojih dolazi mnogo raznih instrumenata koje ćemo svirati i sami ih izrađivati. Zvuk je nevidljiva snaga koja stvara zadovoljstvo i ljepotu koja dolazi iznutra.....“

  Sponzori 2018.

  Medijski pokrovitelji 2018.

  Udruga za rad s mladima Breza
  L. Jagera 12, 31000 Osijek
  tel/fax: +385 31 272 583, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  www.breza.hr

  Pokrovitelji 2018.

  © 2004 - 2017 Udruga za rad s mladima Breza