Ivana Dragšić

  ...Pedagoginja, knjižničarka i Petar Pan (uopće ne stari). Rodila se jedne snježne subote 1984. godine i od tada pa sve do danas voli hvatati pahuljice jezikom! A voli i priče, dugačke i kratke, neobične, izmišljene i naopake.. Dugo vremena je bila Pričopričalica u knjižnici, a sada radi u školi kao Superpegi (pedagoginja mentorica).  Već je godinama voditeljica kreativnih radionica u najboljoj zemlji na svijetu – Zemlji bez granica! Na Zimskoj 'Limpijadi će biti u Institutu za slikovnice u prijepodnevnim satima i  sa svojim knjigoljupcima smišljati još neizmišljenu priču i od nje napraviti najneobičniju slikovnicu!

  Dubravka Pađen-Farkaš

  Dubravka Pađen-FarkašDubravka Pađen-Farkaš,  pedagoginja i knjižničarka, ravnateljica Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

  „Bila jednom jedna djevojčica koja je jako voljela slušati priče, a od tolikih joj je priča glava bila puna najčudesnijih slika i avantura. Jednog dana malena je shvatila da priče žele van iz njene glave! Na svjetlo dana. I tako je sada već odrasla Dubravka počela pričati i pisati priče, izmišljati svakorazna čudesa, pod izgovorom da je osloboditeljica uglavizarobljenih priča.“

  Sponzori 2018.

  Medijski pokrovitelji 2018.

  Udruga za rad s mladima Breza
  L. Jagera 12, 31000 Osijek
  tel/fax: +385 31 272 583, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  www.breza.hr

  Pokrovitelji 2018.

  © 2004 - 2017 Udruga za rad s mladima Breza