Ana Stanković

  ...Ana Stanković
  Kad sam bila mala, slušala sam stariju braću i sestru kako sviraju i pjevaju. Probala sam to i ja i bilo je stvarno zabavno i lijepo. Poželjela sam ići u glazbenu školu kako bih naučila što se sve još može izvoditi na tom crno-bijelom instrumentu, kojeg zovemo klavir. Učila sam sve dok nisam i ja postala nastavnica u školi, i sad sam ja ta, koja drugoj djeci pomaže ići kroz njihove glazbene avanture.

  Tomislava Karačić Šoljić

  ...Tomislava Karačić Šoljić rođena je u Osijeku.
  Osnovnu i Srednju glazbenu školu završila je u Osijeku a onda sa malim koferom uhvatila put pod noge i otputovala na studij flaute u Split.
  Srce ju je vuklo u Osijek pa se poslije studiranja na moru i sunčanja vratila u svoj rodni grad.
  Godine 2003. zaposlila se u Glazbenoj školi Franje Kuhača u Osijeku  i od tada ju možete pronaći  u sobi br. 27 gore navedene škole kako podučava nove naraštaje mudrih i glazbeno nadarenih glavica.
  U slobodno vrijeme Tomislava pjeva i animira dječji zbor Marija u svojoj župi u Donjem gradu.

  Marcel Glavočević

  ...Marcel Glavočević
  Kao mali dječarac volio sam se družiti s glazbom i raznim instrumentima. Dok je glazba svirala na radiju pozorno sam slušao, a kad bi prestala počeo bih se buniti zašto još ne svira.

  Danas kao nastavnik u glazbenoj školi pokušavam taj svijet glazbe što bolje približiti djeci, naročito onaj dio kad puno instrumenata stvara jedan skladan zvuk.

  Sponzori 2018.

  Medijski pokrovitelji 2018.

  Udruga za rad s mladima Breza
  L. Jagera 12, 31000 Osijek
  tel/fax: +385 31 272 583, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  www.breza.hr

  Pokrovitelji 2018.

  © 2004 - 2017 Udruga za rad s mladima Breza