Igraonice

  VJETAR IZ NAŠIH PLUĆA: pokrenuti igračku svojim dahom naučiti će vas tete iz Dječjega vrtića Lane iz Osijeka u zanimljivoj dvojezičnoj  (englesko-hrvatskoj) igraonici izrade vjetrenjača, brodića, puhanja boje po papiru... Igraonica je primjerena djeci u dobi od 3 do 7 godina.

  TREE OF LIFE: senzorska igraonica za djecu od 5 do 8 godina u kojoj se mali polaznici upoznaju s engleskim jezikom na kreativan način. Voditelji su certificirani stručnjaci iz Helen Doron English Osijek - Sara Hocenski, Ema Grundler, Mia Mozer.

  ONE-MABE-CHALLENGE: igraonica zabavnih igrica za djecu u dobi od 4 do 10 godina koje mogu biti inspiracija mamama i tatama za sleepoverse, dječje zabave.... Voditeljica je marketinška ekspertica, Martina Bek-Mabe.

  BOLJE BITI VJETAR NEGO LIST: igraonica za predškolce i niže razrede osnovnih škola te njihove mame i tate. Voditeljica je Ela Vilupek iz Društva Naša djeca grada Osijeka.

  KRALJEVI I KRALJICE, VILENJACI I VILICE, PRIRODE ČUVARI I ČUVARICE: igraonica za predškolce te njihove mame i tate. Voditeljica je Ljiljana Jurčić iz Društva Naša djeca grada Osijeka.

  GIBALON: izrada gigantskih balona od sapunice koji se mogu oviti oko cijelog djeteta ili razvući na par metara bit će zadatak svih predškolaca i malih osnovnoškolca, polaznika ove igraonice. Voditelji su članovi Udruge izviđača "Slavonski hrast" i njihov voditelj Igor Miklavčić. Igraonica će se održavati 27. i 28. kolovoza u Drvenparku, a 30. kolovoza u izviđačkom šatoru.