Legići istražuju

  Osvrt na posjet

  Osvrt na posjet

  Osvrt na posjet Radio Osijek
  U srijedu, 22. kolovoza, naša radionica Mali novinari gostovala je u emisiji Radio Osijeka „Na valu ljeta“. Posjet je bio vezan za sudjelovanje u nadolazećoj manifestaciji Zemlji bez granica. Osim nas, polaznika radionice, gost u emisiji bio je i redatelj Ivan Kristijan Majić koji je, kao jedan od glavnih organizatora, najavio festival. Svidjelo mi se biti gošća emisije i surađivati s novinarom Vedranom Drabekom.
  Nakon razgovora obišli smo studio za montažu i vidjeli što je sve potrebno da bi nastala radijska emisija i kako izgleda jedan dan novinara Radio Osijeka.

  Osvrt na posjet Osječka Televizija
  U četvrtak, 23. kolovoza, posjetili smo Osječku televiziju. Kao gosti u emisiji "Akvarel" najavili smo manifestaciju Zemlja bez granica i u razgovoru s novinarom Vjeranom Marijaševićem ukratko predstavili našu radionicu. Nakon emisije razgledali smo sva tri televizijska studija, prostore za montažu i vidjeli kako se snima prilog ili emisija na televiziji. Svidio mi se posjet, gostovanje u emisiji i televizija kao medij.

  Polaznica radionice, Ana Fišer

  Legići istražuju

  Legići istražuju

  Legići istražuju mala je novinarska ekipica Zemlje bez granica koja će vas voditi kroz čarobni svijet kreativaca svih dobnih uzrasta. Danas su naše male novinarke Klara i Nera posjetile Slavonski radio i najavile ovogodišnju Zemlju bez granica, ali i vidjele kako izgleda jedan dan radijskog novinara i voditelja. Hvala Lei Walz i cijeloj ekipi Slavonskog radija koji su nas lijepo ugostili i pružili nam priliku da predstavimo ono što radimo na našoj radionici.