Ostali voditelji

  Pforzheim

  Pascal Grueder i Bettina Goertz studentice su Johanna-Wittum-Schule iz Pforzheima (Njemačka) – strukovne škole socijalne pedagogije. Njih će dvije zajedno s Učiteljskim fakultetom u Osijeku i njihovom profesoricom Jelenom Kovačević voditi radionicu Djevine pomagačice.
  Više o njihovoj školi na www.johanna-wittum-schule.de

  Mare Milin

  Mare Milin Zadranka je sa studija dizajna pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. Od 1994. profesionalno  se  bavi  fotografijom. Članica je ULUPUH-a od 2002. Snimala je fotografije za kazališta,  scenske projekte te razne nezavisne produkcije.  Profesionalno se bavi reklamnom fotografijom koja se uglavnom odnosi na portrete ljudi u raznim situacijama. Mare će 2. rujna u GLU Osijek izložiti svoje neobične fotografije. Dođite i pogledajte.....

  Kornelija Kosanović Koni

  Kornelija Kosanović Koni osnivačica je i umjetnička voditeljica plesnoga studija Action. Pleše od svoje 4. godine, a od 1988. stalni je član Kazališta Komedija te radi kao jazz dance pedagog.  Školovala se u raznim tehnikama i stilovima (klasični balet, graham, jazz dance, modern jazz, horton, step, musical, brazilski afro ...). Predavala jazz dance na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a sada istu tehniku podučava u školi u Velikoj Gorici. Koni će uvježbati plesačice i plesače svih plesnih klubova iz Osijeka i okolice koji će posljednjega dana manifestacije otplesati Sanjam.
  Više o studiju na www.studio-action.hr

  Francesca Krnjak

  Francesca Krnjak izvodi različite performanse kao spoj kazališta i plesa te uličnoga teatra s primjesama mime, glazbe i različitih koreografija. Nastupa diljem svijeta i poznata je pod nazivima „Melon Melody“ i „Parola Bianca“. Zajedno će s Ricardom Morettijem (vidi voditelji radionica) izvesti performans  2. rujna u Galeriji likovnih umjetnosti u Osijeku, ali i na ulicama grada.
  Više o performansima na www.parolabianca.com

  Ksenija Kesegi-Krstin

  Ksenija Kesegi-Krstin profesorica je hrvatskoga jezika i književnosti i knjižničarka Ugostiteljsko-turističke škole u Osijeku i zajedno će sa svojih učenicima, kako koordinatorica mnogih ekoloških akcija, drugoga dana manifestacije prezentirati kako izgledaju medeni kokteli te kako su jeli naši stari uz vatru

  Tuzlanska fondacija

  Tuzlanska fondacija (www.fondacijatz.org) na čelu s voditeljicom Jasnom Jašarević posljednjega dana manifestacije, na središnju osječkome trgu svim će zainteresiranim sugrađanima ponuditi igranje igre Čovječe, ne ljuti se sa živućim figuricama. Kako će to izgledati, dođite, i uključite se.