Voditelji igraoinica

  Ana Stević, Gabrijela Tarnai, Ksenija Mihajlović-Hirnstein

  Ana Stević, Gabrijela Tarnai, Ksenija Mihajlović-Hirnstein odgojiteljice su Dječjega vrtića „Dugine boje“ i vodit će igraonicu 3+33 praščića u kojoj će se oživjeti priče o praščićima koji vole svoje kuće i uče druge kako ih mogu napraviti.

  Crveni križ Osijek

  Mišograd – naziv je igraonice za koju će biti zaslužni mladež Gradskoga društva Crvenoga križa Osijek. Njihova je osnovna misija razvijanje osjećaja humanosti, zdravstvenoga prosvjećivanja, tolerancije, milosrđa, suosjećanja i razumijevanja među mladima.

  Aleksandra Colnarić

  Aleksandra Colnarić glumica je Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku koja će se ove godine predstaviti igraonicom Geppetalica - lutkarska igraonica u kojoj se izrađuju i prezentiraju lutke izrađene na štapu i sva njihova pomagala.

  Ela Vilupek

  Ela Vilupek predsjednica je Društva  Naša djeca grada Osijeka te radi kao školski odgojitelj  u Dječjem domu „Klasje“. Vodit će igraonicu U sjeni drveta koja povezuje djecu i njihove roditelje u zajedničkim aktivnostima i obrađuje teme iz obiteljskoga života.

  DV Mak

  Međunarodni ekološki dječji vrtić „Mak“ i odgojiteljice Ljubica Farkaš, Olgica Perić, Vesna Batinić, Slavica Jović, Jasna Ladić, Ružica Mikulić, Vlatka Blažek, Ljiljana Štefanek, Marica Balat, Gordana Jeličić, Mirjana Nađsombat, Vlatka Zatko, Mirela Kopić, Katarina Mikić, Mirela Kopacsi Kettos i studentica predškolskog odgoja Iva Farkaš vodit će zanimljivu igraonicu Nisam žir, mrkvica ni zeko, al' sam uvijek radoznali eko u kojoj će se od otpadnih materijala izrađivati zmajevi, reciklirat će se papir, izrađivati neobične igračke, sličice i likovi.

  DV Jabuka i DV Bubamara

  Andrijana Milinković, Katica Rališ,Anita Kukučka,Ljiljana Tolj- odgojiteljice Dječjeg vrtića Jabuka te Viktorija Brodar,Jasna Banović, Draga Hefler,Jasminka Pribisalić,Tanja Ižaković iz Dječjeg vrtića Bubamara predstavit će se igraonicom Šokačka priča - izrada šokačke kuće, šešira, dukata,zidnjaka, tkanica, krpara, čestitki od slame, oslikavanje boca, licitarska srca,oslikavanje zidnjaka te učenje šokačkih rugalica, poskočica,pjesama plesova, igara.