Voditelji radionica 2009

  Draženka Kirigin, Branka Župan i Ivanka Kuzmar Šubašić

  Draženka Kirigin i Branka Župan odgojiteljice su Dječjega vrtića „Radost“ iz Zadra, a Ivanka Kuzmar Šubašić dolazi sa zadarskog Sveučilišta i piše knjige za djecu. Njih će tri voditi radionicu Povuci san za rep – izrada magarčića od eko materijala, izgradnja staze snova te realizacija priče o čarobnom prijateljstvu magarca i galeba, izrada glazbala kišni štap. Radionica je namijenjena uzrastu od 6 do 10 godina.
  Više o DV „Radost“ iz Zadra pogledajte na www.radost-zadar.hr

  Tina Koščak

  Tina Koščak završila je studij sociologije i menadžmenta u Ljubljani (Slovenija). Voditeljica je kreativnih i kazališnih radionica u Grosuplju. Aktivna je članica nekoliko društava za djecu i mlade te je dodatno educirana za takav rad.  Nekoliko je mjeseci provela u školama u Kalkuti (Indija) kao volonterka.
  Vodit će radionicu Snovovidi-kako stići u zemlju snova/radionica izrade zemljovida i globusa te prezentacija u prostoru.

  Tomislav Kozarčanin

  Tomislav Kozarčanin diplomirani je novinar koji se više od sedam godina bavi žongliranjem. Rodom je iz Samobora. Pohađao je radionice vezane za žongliranje, teatar i cirkus kod predavača/žonglera poznatih na svjetskoj razini (Australija, Engleska, Argentina,Nizozemska, Njemačka, Francuska, SAD...). Više o  njemu na www.tontorino.com
  Tomislav će voditi radionicu Vožnja monocikla i žongliranje (uzrast od 10 do 18 godina).

  Agnes Kern

  Agnes Kern diplomu plesne pedagogije stekla je na prestižnome Sveučilištu u Salzburgu (Austrija). Živi i radu u Grazu gdje slika, pleše i svira nekoliko instrumenata. Godine 2007. uspješno je završila edukaciju za „dance ability“ učiteljicu koju je vodio osnivač te plesne tehnike, Amerikanac Alito Alessi.
  Vodit će radionicu „Dance ability“-ples mogućnosti koja povezuje plesače suvremenoga plesa te djecu i mlade s poteškoćama u razvoju i s invaliditetom.
  Više o ovoj tehnici na www.danceability.com

  Dalija Dozet

  Dalija Dozet s filmom se bavi još od osnovne škole, a trenutno studira režiju na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.
  Vodit će video radionicu Kamera ide-akcija! – snimanje i izrada kratkih filmova. Radionica je namijenjena učenicima osmih razreda osnovnih škola i srednjoškolcima.

  Mayumi Kamei i Wakana Takahashi

  Mayumi Kamei (lijevo) i Wakana Takahashi (desno)  vodit će radionicu Japansko pismo i ples/ radionica učenja pisanja japanskih slova i japanskih plesova koja je namijenjena uzrastu od 7 godina nadalje.
  Mayumi je rođena u Tokyu, gdje je započela svoje glazbeno obrazovanje te na „Chiba University“ diplomirala  glazbenu pedagogiju. Dolaskom u Hrvatsku upisuje i završava magisterij iz solo-pjevanja na Visokoj školi za glazbenu umjetnost „Ino Mirković“ u Lovranu, u klasi prof.Olge Šober gdje je u razdoblju od 2000. do 2004. godine radila kao asistent i profesor solo-pjevanja. Održala je brojne koncerte diljem Japana, Brazila, Njemačke, Irske, Slovenije i Hrvatske, te je pjevala na Milenijskom koncertu UN-a  u New Yorku. Dobitnica je nekoliko prestižnih nagrada.
  Wakana Takahashi rođena je u Sendaiu (Japan), a trenutno živi i radi u Rijeci. Već u ranom djetinjstvu uči osnove glasovira u glazbenom centru za djecu “Yamaha”, a u Hrvatskoj 2002. upisuje se na studij Visoke škole za glazbenu umjetnost “Ivo Mirković” u Lovranu. Godine 2004. prelazi na Muzičku akademiju u Zagrebu koju i završila i gdje se trenutno usavršava. Sudjelovala je na mnogobrojnim koncertima diljem Hrvatske, Japana i u Austriji, a dobitnica je i nekoliko nagrada.