Mayumi Kamei i Wakana Takahashi

    Mayumi Kamei (lijevo) i Wakana Takahashi (desno) vodit će radionicu Japansko pismo i ples/ radionica učenja pisanja japanskih slova i japanskih plesova koja je namijenjena uzrastu od 7 godina nadalje.
    Mayumi je rođena u Tokyu, gdje je započela svoje glazbeno obrazovanje te na „Chiba University“ diplomirala glazbenu pedagogiju. Dolaskom u Hrvatsku upisuje i završava magisterij iz solo-pjevanja na Visokoj školi za glazbenu umjetnost „Ino Mirković“ u Lovranu, u klasi prof.Olge Šober gdje je u razdoblju od 2000. do 2004. godine radila kao asistent i profesor solo-pjevanja. Održala je brojne koncerte diljem Japana, Brazila, Njemačke, Irske, Slovenije i Hrvatske, te je pjevala na Milenijskom koncertu UN-a u New Yorku. Dobitnica je nekoliko prestižnih nagrada.
    Wakana Takahashi rođena je u Sendaiu (Japan), a trenutno živi i radi u Rijeci. Već u ranom djetinjstvu uči osnove glasovira u glazbenom centru za djecu “Yamaha”, a u Hrvatskoj 2002. upisuje se na studij Visoke škole za glazbenu umjetnost “Ivo Mirković” u Lovranu. Godine 2004. prelazi na Muzičku akademiju u Zagrebu koju i završila i gdje se trenutno usavršava. Sudjelovala je na mnogobrojnim koncertima diljem Hrvatske, Japana i u Austriji, a dobitnica je i nekoliko nagrada.
    Mayumi I Wakana će voditi radionicu Japanski ples i pismo gdje ce poučavati djecu japanskom tradicionalnom plesu te pismu. Radionica je namijenjena svim uzrastima.