Voditelji radionica

  Petra Avi, Lucija Saulić, Ljubica Kretić

  Petra Avi, Lucija Saulić, Ljubica Kretić profesorice su Ekonomske i upravne škole Osijek koje će svoju školu i školski tim predstaviti kroz radionicu Banka koja čuva snove za generacije nove čiji je sponzor Hypo Alpe Adria Banka. Budući bankari, računovođe i pravnici na zanimljiv će način prezentirati banku u kojoj se pohranjuju snovi.

  Mirna Grbec, Blaženka Lušić i Helena Poludvornik

  Mirna Grbec, Blaženka Lušić i Helena Poludvornik, učiteljice su Osnovne škole Tin Ujević iz Osijeka. Predstavit će se radionicom Lječilica u kojoj se mogu dijagnosticirati i izliječiti posebne bolesti poput neurednitisa , dosadnitisa i samoćitisa...

  Dejan Jelača

  Dejan Jelača vodit će radionicu Street art/radionica oslikavanja zidova – izrada murala, intervencije u Minutama za grad.

  Snježana Barabaš Seršić, Lidija Neznanović, Mirna Čalija i Danijela Dubac Nađ

  Snježana Barabaš Seršić, Lidija Neznanović, Mirna Čalija i Danijela Dubac Nađ profesorice su III. gimnazije Osijek. Vodit će dvije radionice - Mozgalica/radionica za osnovnoškolce i srednjoškolce u kojoj ih očekuju različiti zadatci i prepreke koji ih potiču na razmišljanje, naravno na kreativan i duhovit način i Silence theatre/radionica u kojoj će se izrađivati maske i ostali rekviziti potrebni za stvaranje kazališne tihe ulice.

  Tomislav Zirdum

  Tomislav Zirdum Chiro voditelj je plesne skupine „Sinovi“ iz Slavonskoga Broda. Plesom se bavi od 1999. godine kada je  počeo plesati ''Break dance''. 2003 godine počinje se baviti i ''Hip-hop dance''- om te kasnije ''Tricking''-om i ''Krumping''-om.

  Parkour Osijek

  Aleksandar Eugen Sarkanjac, Mario Filipović, Marina Bistrović, Matej Snopek članovi su Parkoura Osijek. Vodit će istoimenu radionicu za sve iznad 14 godina. Parkour je vještina kretanja u kojoj je cilj doći s jednog mjesta na drugo, što brže, jednostavnije i efikasnije.